Wednesday, December 12, 2012

Nak Jadi Usahawan Import. Kenapa Memilih China?Assalamualaikum, 

Hari ini sayang nak berkongsi satu maklumat kepada saper2 yang berminat mjadi usahawan muda/tua (xkira la) hehe..

Jom kita baca sdikit info ini...

Pada masa ini negara China digelar sebagai kilang dunia kerana banyak barangan yang dihasilkan di negara mereka telah dieksport dengan kuantiti yang banyak kepada hampir kesemua negara di seluruh dunia termasuklah Malaysia. China adalah lubuk kepada sesiapa sahaja yang mengetahui potensinya. Tak percaya? Check tetikus anda yang anda gunakan sekarang Made in apa?Negara-negara lain seperti Amerika Syarikat juga turut mendapatkan bekalan daripada negara China disebabkan kos per kuantiti barang yang rendah berbanding kos per kuantiti barang yang sama yang dihasilkan di negara selain negara China.

Oleh itu, sebagai seorang yang bijak mengambil peluang, anda sepatutnya mula mencari jalan untuk mendapatkan bekalan barangan untuk dijual daripada negara China.

Dengan berbuat demikian, anda akan dapat menjana lebih banyak keuntungan disebabkan kos bekalan anda yang lebih rendah. Anda juga boleh mengimport pelbagai barangan yang murah dan berkualiti dan dijual pada harga tip top di Malaysia.

Pada masa ini, pakej ebook Bisnes Import dari China ini mampu memberikan maklumat dan gambaran sebenar mengenai cara untuk mengimport barangan dari negara China
Sebarang maklumat lanjut anda boleh rujuk link kat bawah ni:
So,ni lah saya leh kongsikan bersama kawan2, kepada sesiapa yang berminat, tafaddal..:)


No comments:

Penghuni Cakap Bual

Share This!