Saturday, May 5, 2012

cbKomik: Jaringan 'Chanturbo'

Assalamualaikum..
Ya, bagi peminat TRW (The Red Worriors), siapa yang tidak kenal kepada nama ini, S. Chanturu ataupun nama gelarannya Turbo Kelate ni..hehe, pada perlawanan saingan Liga Super dengan pasukan Lions IVV di Kota Bharu pada 4/5/2012, dia telah menjaringkan gol yang menarik dan boleh dikatakan ter'cantik' pernah dihasilkan dalam saingan musim ini (katanya pengulas Zainal Abidin Rawob)..:)
Jadi, saya buatlah satu preview pasal gol semalam, yang adik kakak tak boleh tidur kan bila teringatkan gol itu???hehehe..

Jeng.. jeng.. jeng..


Kalau gambar tak jelas, download je..:)

Moga terhibur kepada peminat TRW terr.. (saya pun salah sorang..hehe).

P/S: Komen-lah  jika ada yang perlu diperbaiki lagi.. SEBAB??? Saya budak baru belajar..:)

No comments:

Penghuni Cakap Bual

Share This!