Sunday, September 25, 2011

cbMacam2: Jom 'Like' Page ini



Assalam semua..
Kaifa hal antum?hehe..ber'speaking' Arab jugak hari ini.. di harap semuanya sihat2 blako. Mungkin anda semua pelik dan tidak faham kan, apa makna bahasa Arab kat atas tu, jom kita terjemah :

Kaifa : bagaimana
Hal : keadaan
Antum : kamu semua

So, jawab dalam hati je la ye.. kalau korang menjerit kuat2 pun, bukannya saya dengar kan?hehe.. Sebenarnya hari ini, bukan saya mahu ajarkan kamu bahasa Arab, tapi ingin menyambut peluang yang ada supaya tidak terlepas. Peluang apa tu ye?? =)

Ok la, di sini saya ada wujudkan satu Page dalam Facebook ( klik di sini kalau nak ADD ) - taktik promosi facebook sendiri..hihi. Jadi saya mahu ajak kawan2 sekalian, marilah kita berkongsi sedikit sebanyak ilmu yang ada, dengan sekali LIKE je page ni..

Jom LIKEEEEEEEEEEEEEEE......................>>>>>>>>





P/S : I Follow U Follow hehe..

No comments:

Penghuni Cakap Bual

Share This!